• Lorem ipsum

Rvs waterfles

Geen producten gevonden...
Rvs waterfles

Rvs waterfles

Wil je een verantwoord en functioneel cadeau kopen voor iemand? Wat dacht je dan van een mooie waterfles? Past helemaal in de huidige tijd waarbij de plasticsoep dat in onze oceanen drijft, terug gedrongen dient te worden. Een herbruikbare waterfles biedt daarbij uitkomst. Vooral in de grote steden begint de herbruikbare waterfles dan ook aan een opmars. Bij Kado in Huis hebben we een schitterende duurzame rvs fles die het prima doet als verantwoord en praktisch cadeau.

 

Voordelen waterfles rvs

Door de rvs waterfles te gebruiken, help je het plastic probleem aan te pakken. Niet alleen de oceanen kampen met plastic rotzooi, de plastic rommel op het land vormt natuurlijk ook een probleem. De plastic resten komen daardoor zelfs in ons voedsel terecht. Niet een prettig idee. Het is dus niet zo vreemd dat er een steeds sterkere roep is om het plastic afval te verminderen. Een grote stap kan gemaakt worden door zoveel mogelijk plastic verpakkingsmaterialen te vermijden. De waterflesjes zijn bijvoorbeeld eenvoudig te vervangen door deze rvs waterfles. Wanneer je die met kraanwater vult, ben je niet alleen 150 tot 500 keer goedkoper uit maar ben je ook op dat punt duurzamer bezig. Kraanwater is namelijk honderden keren minder vervuilend dan flessenwater bevestigt ook het voedingscentrum in Nederland. De rvs waterfles is door zijn stevigheid en weersbestendigheid ook beter geschikt voor onderweg. Rvs is een hygiënische optie omdat het eenvoudig is schoon te maken en het materiaal heeft verder ook geen invloed op de smaak van het water. Daarnaast heeft rvs natuurlijk altijd een mooie luxe uitstraling.

 

Bestellen waterfles rvs

Overtuigd van de vele voordelen van een duurzame rvs fles op het gebied van milieu, kosten en praktisch gebruik? Bestel dan ook een waterfles van rvs via de webshop van Kado in Huis. Doe je dat voor 16:30 dan heb je het in Nederland al de volgende dag in huis. Voor vragen kun je ook altijd even mailen via [email protected] of bel met 0031-77-3200168.