• Verzendkosten €4,95 Gratis bezorgd v.a. €50,- Binnen Nederland
  • Leuke kadoverpakking
  • Veilig betalen via Mollie
  • Topmerken
  • Levering 1-2 werkdagen

Wooncadeau

Wooncadeau

Ken je iemand die net een nieuwe woning heeft betrokken? Wil je de gelukkige nieuwe huiseigenaren of huurders verrassen met een leuk wooncadeau dat perfect bij hun nieuwe stekkie past? Neem dan even een kijkje in het assortiment wooncadeaus dat je bij Kado in Huis terugvindt. We hebben een webshop ingericht waar je alleen maar de allerleukste en meest originele cadeautjes terug vindt. We verkopen cadeaus voor elke gelegenheid en hebben ook voor nieuwe woningen meerdere leuke presentjes klaarstaan. De mensen die in het nieuwe huis zijn getrokken verdienen toch ook iets bijzonders? Na hard klussen en spullen verhuizen kunnen ze eindelijk bijkomen in hun nieuwe huis. Dan is een grappig, origineel of stijlvol woonkado natuurlijk perfect op zijn plaats!

 

Woonkadootjes voor iedereen

Als iemand hard heeft gewerkt om hun nieuwe huis helemaal naar hun smaak te krijgen, dan is het de hoogste tijd voor hen om woonkadootjes te krijgen om deze heuglijke gebeurtenis te vieren. Maar als je een wooncadeau gaat zoeken, dan is het niet altijd even makkelijk om iets te vinden dat echt leuk of bijzonder is. Je wilt bij zo'n bijzondere gelegenheid natuurlijk wel met iets aankomen dat opvalt en origineel is. We hebben op onze site een grote afdeling wooncadeaus, die ook nog eens zijn onderverdeeld in meerdere categorieen.

Waar vind ik toch een speciaal woonkado?

Of je nu een wooncadeau zoekt voor iemand die gaat studeren en een kamer heeft gevonden, of een kado voor een bevriend echtpaar dat na vele jaren hun droomhuis heeft gevonden, je wilt dan toch iets kopen dat laat zien hoe blij je bent voor deze mensen. Vandaar ook dat wij altijd onze uiterste best doen om een gevarieerd assortiment topproducten bij elkaar te zoeken. U vindt dit overzichtelijk bij elkaar in onze webshop, maar we verkopen onze producten ook in een prachtig pand in Venlo. Hier staan we u graag terzijde om u te helpen net die speciale woonkadootjes waar u naar op zoek bent te vinden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »