• Lorem ipsum

IDEAL: IDEAL werkt direct samen met 9 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Klarna voert voor [www.kadoinhuis.nl] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij [www.kadoinhuis.nl] betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € [150,00] als u voor de eerste keer betaalt via Klarna. Bent u al bekend bij Klarna kunt u betalen tot een bedrag van € [250,00] .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.


Paypal: Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

Mastercard/Visa: Doet u een aankoop bij een online winkel die MasterCard SecureCode ondersteunt? Dan verschijnt automatisch een scherm waarin u gevraagd wordt uw wachtwoord in te voeren. Met het invoeren van uw wachtwoord, bevestigt u de aankoop. 

GiroPay: Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-Commerce omgevingen werd ontworpen.Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL.

Meastro: vanaf nu kunt u uw Maestro kaart gebruiken om online te shoppen. Het enige wat u nodig heeft is een Secure code, een unieke code waarmee u online even veilig kan betalen als met uw PIN-code in een winkel.
Als uw kaart is uitgegeven door één van de deelnemende banken, neem dan contact op met uw bank om zeker te zijn dat u met uw Maestro kaart online kan shoppen. Zodra uw kaart is geactiveerd, stuurt uw bank u een authenticatiemiddel, mocht u dit nog niet ontvangen hebben. Dit kan een Personal Card Reader (persoonlijke kaartlezer) of Digipass zijn en deze heeft u nodig voor elke online aankoop die u doet. Met deze eenvoudige hulpmiddelen in de hand—uw kaart en uw authenticatiemiddel—bent u klaar om online te shoppen!  

MisterCash:  Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de voormalige ASLK oftewel Fortis, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen. Om te kunnen betalen met Mistercash bij een casino Mister Cash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank. Tegenwoordig kunnen we natuurlijk via onze smartphone app ook betalen met Mistercash.

Sofort Überweisung: SOFORT Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.

V-Pay:  V PAY is een nieuwe Europese bankkaart, gelanceerd door Visa Europe. Betalingen gebeuren uitsluitend via een chip en een pincode, die de veiligheid van de transactie verhogen. U kunt de kaart vergelijken met Bancontact/Mister Cash. Met V PAY kunt u echter ook in het buitenland betalen. Er bestaan kaarten die uitsluitend bedoeld zijn voor betalingen met V PAY. Vaak wordt V PAY echter uitgegeven in combinatie met een bestaand binnenlands betaalproduct.

Bankoverschrijving: 

Beschik je niet over internetbankieren en kun je dus niet betalen met iDEAL?
Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Kado in Huis biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf te betalen via je eigen bank.

Voor-en nadelen
Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt.
Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt.