• Lorem ipsum

Fatboy hanglamp

Geen producten gevonden...
Fatboy hanglamp

Hanglamp Fatboy

De Fatboy kennen we vooral als hippe zitzak maar dit merk biedt ook andere producten zoals de Fatboy hanglamp Bolleke. Deze lamp is oplaadbaar waardoor je geen snoer nodig hebt om het ergens te kunnen hangen. Ideaal dus voor lastige plekken of in de tuin. Vooral wanneer je meerdere van deze lampen in de tuin hangt, krijg je een haast sprookjesachtig effect. Door de 3 dimstanden kun je een warme en sfeervolle belichting realiseren (1 watt, 2700K). Door een Fatboy hanglamp te kopen haal je dus een veelzijdige en praktische lamp in huis of in de tuin natuurlijk want het is ook buiten te gebruiken.

 

Fatboy hanglamp voor buiten

De lamp is prima geschikt voor buiten doordat het een IP68 certificering voor waterdichtheid heeft. Als het regent kunnen de lampen dus gewoon blijven hangen. Hoewel de lamp zelf wit is, kan het hengsel waar het aan wordt opgehangen uit verschillende kleuren bestaan. Door voor verschillende kleuren te kiezen, kun je voor een vrolijk effect zorgen of kies een kleur die aansluit op jouw bestaande inrichting zodat de lampen naadloos in jouw interieur opgaan. Uiteraard betreft het hier een energiezuinige led-lamp, goed voor het milieu en portemonnee. Doordat het energiezuinig is gaat het lang mee op de ingebouwde batterij.

 

Fatboy hanglamp kopen

Via onze webshop bestel je deze hanglamp van Fatboy eenvoudig en veilig. Kado in huis wordt met ruim een negen beoordeeld op Kyoh en beschikt daarnaast over het bekende Webshop Keurmerk. Je hebt keuze uit verschillende betaalmethoden. Kies de door jouw gewenste kleur van de lus waarmee je het ophangt en plaats het eenvoudig in je winkelmandje. Bestel je voor 16:30 (in Nederland) dan wordt het de volgende dag al bezorgd. Je kunt kiezen voor een leuke cadeauverpakking dat is afgestemd op de ontvanger. Aangezien de verzending gratis is voor bestellingen van 50 euro of meer, wordt er voor de Fatboy hanglamp ook geen verzendkosten in rekening gebracht.